Ismerje meg a lakáskassza futamidőit

A lakáskasszák esetében nagyon alaposan érdemes a 3 pénzintézetnél utánanézni a lehetőségeknek, hiszen a futamidők tekintetében is jelentkezhetnek eltérések. Az OTP háza táján a Hitel Max 4 termék esetében a megtakarítás 45 hónap, azaz 3 év és 9 hónap. A Hitel Max terméknél a futamidő 57 hónap, azaz 4 év és 9 hónap. A Hitel Max 6 termék 6 évre igényelhető, míg a Hitel Max 8 és 10, 8 illetve 10 évre. Az OTP-nél elérhető legkisebb EBKM 4,54%.

A Fundamenta lakáskassza megtakarítási futamidők a következőek szerint alakulnak. 4 év 4 hónap, 6 év 7 hónap, 8 év 4 hónap és 10 év 3 hónap. A legalacsonyabb THM-mel a 10 év 3 hónapos szerződés esetén számolhatunk, míg a legalacsonyabb EBKM szintén ennél a terméknél valósulhat meg. Az Erste banknál 4, 5, 6, 8 és 10 éves futamidőre köthetőek meg a lakáskassza szerződések. Az Erste banknál kétféle módozatban kínálják a lakástakarék pénztári lehetőségeket.

Hitel vagy hozam módozattal, attól függően, hogy a termékhez párosul-e egyéb hitelfelvétel vagy csak a lakáskasszát szeretné-e az ügyfél igénybe venni. A Klasszik Hitel 6 esetében a legalacsonyabb a THM és a Klasszik Hitel 10 termék esetében a legalacsonyabb az EBKM.

Érdemes nagyon alaposan áttekinteni a különféle táblázatokat, amelyek alapján már könnyebben eldönthető, hogy vajon melyik futamidővel járna Ön a legjobban, melyik az a termék a 3 bank által felkínáltak közül, amely a legjobb megoldást jelentené Önnek arra, hogy megtakarításokat érjen el.

Fundamenta lakáskassza megtakarítási futamidőiről és más lakáskasszát és lakástakarékról szóló információt
itt olvashat el

Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 0 vendég van a webhelyen.